Yhteistyössä

Vennerin kumppanit ovat meille tärkeitä. Tällä sivulla mainitut tahot tukevat toimintaamme ja auttavat Venner-perheitä meidän kanssamme. Ilman heitä Vennerin Keittiössä-palvelu ei olisi mahdollinen, eikä hyvä leviäisi yhteiskunnassamme näin tehokkaasti ja voimauttavasti – ravitsevan ruoan ja kokkailutaitojen avulla.

Kiitos kumppaneillemme että autatte ja seisotte #vennerinjoukoissa!

Yhteistyökumppanimme

Champ
Suomalaisen ruoantuottajana haluamme tukea Vennerin toimintaa, koska laadukas ja ravitseva ruoka on jokaisen etuoikeus. Champ herkkusieni on makujen mestari, jonka inspiroimana arkiruoastakin tulee entistä maistuvampaa ruokaa. Sellaista, joka tuottaa mielihyvää että mielenrauhaa.

– Tomi Levonen, toimitusjohtaja
Raisio Oyj
Terveellinen, hyvää tekevä ruoka on Raision strategian ytimessä ja olemme iloisia, että Vennerin kautta yhä useammalla on mahdollisuus syödä hyvää ja terveellistä ruokaa. Yhteistyö Vennerin kanssa tukee tarkoitustamme: ”Ruokaa suurella sydämellä. Terveyttä meille ja maapallolle.”

– Mari Kota-aho, promootio- ja kategoriapäällikkö
Filos
Gavrielides Foods on perheyritys, joka on tehnyt välimerellistä ruokakulttuuria tutuksi suomalaisille jo vuodesta 1986 lähtien. Ruoka on meille iloa ja yhdessäoloa. Haluamme olla mukana jakamassa tätä iloa kaikille.

– Thomas Maksimow, Sales and Marketing Manager
Orkla Care Finland
Olemme kiinnittäneet Orklalla vastuullisuuteen huomiota jo vuosia ja noudatamme koko konsernissa YK:n kestävän kehityksen periaatteita. Haluamme tukea terveellistä elämää joka päivä ja vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja ihmisiin, siksi teemme yhteistyötä Vennerin kanssa.

– Marita Hanhineva, markkinointijohtaja

Kauppahalli24
Haluamme tehdä ja tukea hyvää. Suomalaisena yrityksenä pääsemme Vennerin ja Hopen kanssa tukemaan lapsiperheiden arkea ja jaksamista. Laadukas ja ravitseva ruoka on jokaisen oikeus. Kotiovelle toimittamamme maukas ja ravintorikas ruoka vaikuttaa perheen hyvinvointiin heti, lisäksi se edistää lasten terveyttä pitkälle aikuisikään.

– Hanna-Kaisa Risku, myynti- ja markkinointijohtaja
K-ruoka
Haluamme olla mukana mahdollistamassa tasa-arvoisempaa ja reilumpaa yhteiskuntaa. Vennerin ruokakassi on herkullinen, konkreettinen ja voimaannuttava tapa auttaa. Tätä haluamme tukea.

– Jarkko Vippola, kehityspäällikkö
TableOnline
TableOnlinelle on tärkeää olla osa suomalaisen ruokakulttuurin kehitystä. Ruokakulttuurimme tulevaisuuteen tulee kuulua myös ravitsevien ja terveellisten aterioiden mahdollistaminen kaikille.

– Ville Heinonen, toimitusjohtaja
Sisters Inc.
Sisters Inc. haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa ja toimimassa sen eteen, että mahdollisimman monella suomalaisella lapsella on vatsa täynnä terveellistä ruokaa. Haluamme laittaa hyvän kiertämään ja Vennerin tapa toimia mahdollistaa avun menemisen oikeaan osoitteeseen.

– Osnat Mangs, toimitusjohtaja