VENNERIN VIIKON MAISTIAINEN

Joka viikko Venner tuo sinulle inspiraatiota keittiöön ehdottaen kauteen sopivaa maistiaisreseptiä.

Tällä viikolla vuorossa ovat herkulliset hävikkiletut, joihin piilotat aamupalalta ylijääneen puuron hetkessä! Pelasta puurosi – ja herkuttele letuilla! 😋 Miten herkullinen tapa taistella ruokahävikkiä vastaan, eikö vain!

Vennerin Keittiössä on täysin uudenlainen tapa auttaa ja voimauttaa yhteiskuntamme apua tarvitsevia – inspiroitumalla itse herkullisista resepteistä ja maukkaista videoista! Hyvää tekevä palvelu maksaa 9,90€/kk ja tuotot ohjataan tukemaan apua tarvitsevien perheiden parempaa ravitsemusta Venner-ruokakassien kautta.

35 min
(25 min aktiivinen, 10 min passiivinen)
Gluteeniton
Maidoton
Pähkinätön

Hävikkiletut ylijäämäpuurosta

Ainekset (neljälle):

4 dl
ylijäämäpuuroa
1 dl
jauhoja (esim kaura)
2 kpl
kananmuna
2 kpl
banaani

Kokataan!

  1. Muussaa banaani muussiksi, ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna tekeytyä n. 10-15 minuuttia.
  2. Paista voissa tai öljyssä pieniä lettuja, ja tarjoile esim. tuoreiden marjojen kanssa!

LAPSET MUKAAN!

Tässä reseptissä lapset voivat muussata banaanin, sekoittaa taikinan ja avustaa paistamisessa, sekä tietenkin koristella letut marjoilla tai vaikka jogurtilla!

Vennerin perustaja, reseptikehittäjä ja ruokabloggaaja

Tuulia Järvinen

Venner luo hyvinvointia yhteiskuntaamme täysin uniikilla ja herkullisella tavalla. Ravitseva ruoka kuuluu kaikille, ja Vennerin Keittiön kautta kaikilla on nyt mahdollisuus sekä syödä hyvin että auttaa muita.

Syö ja tee hyvää!

 

#syöjateehyvää #vennerinkeittiössä #ravitsevaruokakuuluukaikille #venner