Kokkaa Vennereiden kanssa

Tule mukaan Vennerin Keittiöön kokkaamaan meidän Vennereiden kanssa – autat samalla vähävaraisia lapsiperheitä syömään hyvin!

Vennerin Keittiössä on hyvinvointipalvelu kaikille kasvisruuan tekemisestä kiinnostuneille ja tarjoaa samalla uuden auttamisen mallin. Palvelu tarjoaa kokkailuinspiraatiota 9,90 euron kuukausihintaan opastamalla hauskalla ja kekseliäällä tavalla yksinkertaisen, herkullisen ja ravinteikkaan kasvisruuan pariin. Palvelusta saadut tuotot ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden ruokakasseihin.

Vennerin Keittiössä -palvelussa on lukuisia, monipuolisia kasvisruokareseptejä sekä inspiroivia reseptivideoita, hyviä valintoja taustoittavia ruokafaktoja ja kanssani Vennerin Keittiössä myös me Vennerit – tule mukaan ja inspiroitumaan!

 

 

Toimittaja, tuottaja, esiintyjä

Arman Alizad

Olen itse Vennerin toiminnassa mukana, koska kaikilla ihmisillä on oikeus hyvään ja terveelliseen ravintoon. Hyvä, ravitseva ja terveellinen ruoka on yksi hyvinvoinnin perusta ja sen kuuluu olla kaikkien saatavilla. Kun ihmiset voivat hyvin, yhteiskunta voi paremmin. Venner tuo kauan kaivatun ratkaisun siihen miten yhdessä voimme pitää huolen siitä, että jokaisessa perheessä syödään terveellisesti.

Radio- ja tv-juontaja, ruokakirjailija

Anni Hautala

Hyvä ruoka ja yhdessä kokkailu on tärkeää ja suuressa roolissa omassa elämässäni. Ihan jokaisella tulisi olla mahdollisuus syödä hyvin, ja kiinnittää huomioita myös ruoan laatuun omassa arjessaan. Kun kuulin Venneristä innoistuin heti: läpinäkyvä, hyvin konkreettinen tapa auttaa itselleni läheisellä alueella kannusti mukaan. Olenkin iloinen voidessani liittyä Vennerin joukkoihin – jotta hyvä ruoka ja hyvinvointi jakautuisi tasaisemmin yhteiskunnassamme.

Keittiömestari

Teemu Laurell

Olen yksi Vennereistä, ja kokkaan kanssanne, koska haluan tehdä ruokaa hyvän ja tärkeän asian puolesta.

Toimittaja, juontaja, tietokirjailija

Jenni Pääskysaari

Kun lapsi saa hyvää ja ravitsevaa murua rinnan alle, riittää hänellä paremmin virtaa myös leikkiin ja seikkailuun. Venner on konkreettisesti, läpinäkyvästi ja tehokkaasti pikkumasujen asialla, ja siksi “venneriys” on minulle kunniatehtävä. Omalle perheelle kokkaillessani on myös kiva ajatella, että oma yritykseni on mahdollistanut jopa 420 ruoka-annosta vähävaraisille perheille.

Yritysstrategi, vanhempi asiantuntija

Petteri Lillberg

Jos hyvä, laadukas ja riittävä ruoka on luokkakysymys, olemme kaikki epäonnistuneet. Yhteiskunnalliset yritykset ovat uusia, fiksuja ja ketteriä tapoja estää tämä. Reilumpi yhteiskunta alkaa ruokalautaselta.

Lastentautien erikoislääkäri, ruoka-aputoimija, “TV-tohtori”

Tiina Tuomela

Työssäni näen konkreettisesti, miten tärkeää ravitseva ruoka on lasten kasvulle ja kehitykselle. Ruoka-apujärjestössä toimivana näen ruoka-apua hakemassa runsaasti lapsiperheitä, opiskelijoita ja ikäihmisiä. Yhteiskunnan eriarvoistuminen on valitettava tosiasia. Lapsena koettu köyhyys heijastuu usein lapsen koko elämänkaareen. Tätä vastaan on taisteltava. Vennerin ajatus yhdistää auttamishalu on tervetullut uusi tuulahdus ruoka-apukentälle. Kaikilla tulee olla yhdenvertainen oikeus terveelliseen ravintoon.

Syö ja tee hyvää!

 

#syöjateehyvää #vennerinkeittiössä #ravitsevaruokakuuluukaikille #venner