Tietoa palvelusta

Vennerin Keittiössä on täysin uudenlainen tapa auttaa ja voimauttaa yhteiskuntamme apua tarvitsevia – inspiroitumalla itse herkullisista resepteistä ja maukkaista videoista! Tule mukaan syömään ja tekemään hyvää! Hyvää tekevä palvelu maksaa 9,90€/kk ja tuotot ohjataan tukemaan apua tarvitsevien perheiden parempaa ravitsemusta Venner-ruokakassien kautta.

Venner-ruokakassipalvelu (www.venner.fi) on toiminut pääkaupunkiseudulla syyskuusta 2018 alkaen, mahdollistaen ravinteikkaan ja monipuolisen kasvisruokaviikon sekä uusia oppeja ruoka-apua tarvitseville vähävaraisille lapsiperheille, tarjoten hyvin konkreettisen auttamiskanavan kuluttajille ja yrityksille.


Ravitseva ruoka kuuluu kaikille – Vennerin tiimi

Vennerin Keittiössä luo yhteiskuntaamme jälleen uutta: palvelun, jossa kaikki tuloluokasta riippumatta voivat inspiroitua maukkaasta kasvisreseptiikasta yhdessä, mutta sen käytöstä maksavat vain ne kenellä on siihen mahdollisuus. Aika hienoa, eikö!

Palvelun tuotot suunnataan Vennerin ruokakasseihin – Vennerin Keittiössä on samalla täysin uudenlainen kuukausiauttamisen malli. Palvelu tarjoaa kokkailuinspiraatiota 9,90€/kk opastamalla ihmisiä hauskalla ja kekseliäällä tavalla yksinkertaisen ja herkullisen kasvisruuan pariin. Voit ostaa myös määräaikaisen vuoden tilauksen, 115€ (sis alv). Saat uusia reseptejä joka viikko, ja voit keskeyttää palvelun ja auttamisen silloin kuin itse haluat helposti tilisi hallinnassa. Venner-perheille palvelu on aina maksuton.

Läpinäkyvää auttamista

Vennerin Keittiössä on Vennerin uusi kuukausimaksulla toimiva palvelu. Venner Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka tavoitteena on levittää hyvinvointia yhteiskunnassamme. Palvelusta saadut tuotot ohjataan vähävaraisten perheiden ruokakasseihin, joten joka kuu maksamastasi summasta siirtyy 9,62€ takaamaan parempaa ravitsemusta yhteiskuntamme vähempiosaisille (palvelun transaktiomaksu on 2,8%).

Me vastaamme Vennerin reseptiikasta ja ravitsemuksellisesta suunnittelusta. Vennerin ruokakasseista saamamme osuus on 7,8%, mutta osuutemme katetaan täysin ruokakassissa veloituksetta olevalla Sana Solin D-vitamiinilla. Vennerin Keittiössä on myös yrityskumppaneita. Ilman heitä toimintamme ei olisi mahdollista.

Lyhyesti ja läpinäkyvästi: sinun apusi käytetään Vennerin ruokakasseihin ja sen logistiikkaan, ja saat vastikkeeksi kokonaisen verkkopalvelun. Aika mahtavaa, vai mitä!

Me olemme Venner!

Meitä venneriläisiä yhdistää halu auttaa, ja syödä hyvin. Me uskomme että kaikilla tulisi olla oikeus hyvään ravintoon, ja näemme että muutos on mahdollinen – yhdessä. Toivomme että sinäkin haluat tulla takaamaan parempaa ravitsemusta myös yhteiskuntamme vähempiosaisille – samalla kun syöt itse paremmin!

Vennerin Keittiössä sisältää Vennerin viikkoreseptit e-kokkikurssina (näihin resepteihin apua tarvitseva perhe saa raaka-aineet Vennerkassin mukana!), ruokafaktoja, herkullisia reseptejä niin Vennerin kuin kumppaneidemme sekä ruokavaikuttajien toimesta. Niin, ja tietenkin ihanat Vennerimme (ja vähän muitakin!) päästetään vapaaksi Vennerin Keittiöön – omien lempparireseptiensä kimppuun. Tule kokkaamaan meidän kanssa!


Vaikuttavaa apua!

Vennerkasseista saatu palaute on paikoin mykistävää, ja on avannut silmiämme yhä enemmän sille kuinka tarpeellista apumme onkaan. Vennerkassi ei ole vain ruoka-apua. Se on uusia taitoja, yhteisiä hetkiä keittiössä sekä ruokapöydän ääressä, onnistumista ja uusia makuja.

Tulokset jo yhden ruokakassin jälkeen ovat vakuuttavia, sillä 35% perheistä kokkailee nyt enemmän kuin ennen ruokakassin vastaanottamista, ja jopa 75% perheistä vähintään yksi uusi resepti jäi vakituiseen käyttöön.
46% perheistä oppi lisää D-vitamiinin hyödyistä, ja 80% kertoi ruokakassin tuoneen vähintään paljon helpotusta vaikeaan elämäntilanteeseen. Perheistä vain 3% ei kokenut oppivansa uutta Vennerkassin reseptiikan ja raaka-aineiden kautta. Se on meistä aika hyvin!

Tervetuloa mukaan!

On aika varmistaa että ihan jokaisella meistä olisi mahdollisuus hyvään ravintoon. Tervetuloa mukaan!

Huonolla ravitsemuksella on kauaskantoisia seurauksia. Uuden suunnan näyttämiseksi ei aina tarvita ihmeitä – vain hieman Vennerin taikaa! Kun uusia reseptejä pääsee kokkailemaan ihan itse, kotiin tuoduista raaka-aineista perheen kanssa ja omassa keittiössä, oppii paljon uutta, saa onnistumisen tunteita sekä uutta jaksamista. Ravitseva ruokakassi on samalla hyvin konkreettinen muistutus siitä ettei perhe ole hankalassa elämäntilanteessaan yksin. Vennerin ruokakassi onkin kuin pieni e-kokkikurssi, jonka tilaat raaka-aineineen apua tarvitsevan perheen kotiin. Samalla saat itse inspiroivan verkkopalvelun käyttöösi.

Vennerin Keittiössä kaikki voittavat – ja syövät hyvin!

Tee hyvää ja herkuttele!

Pitkäkestoista hyvinvointia
Opi syömään paremmin ja kasvispainotteisemmin. Saat uusia ideoita ja valintojasi tukevaa faktaa ravitsevasta ruuasta. Samalla autat muitakin syömään hyvin! Voit keskeyttää palvelun helposti milloin vain.
Viikoittain uusia reseptejä
Jatkuvasti uusia, kauden kasvisruokareseptejä monessa muodossa innoittamaan arkiruokailuasi. Kokeile vaikka Annin vegepizzaa, tai muita herkkuja.
Hauskoja reseptivideoita
Vennerin Keittiössä on myös viihdyttävä! Hauskat kokkivideot paitsi opettavat, myös tuovat hyvää mieltä. Ota lapset mukaan keittiöön ja samalla kun te syötte paremmin, autatte myös muita!
Syö hyvin ja tee hyvää!
Vennerin Keittiössä -palvelun tuotot ohjataan vähävaraisille lapsiperheille toimitettaviin Venner-ruokakasseihin, yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Auttaminen ei ole ikinä ennen ollut näin herkullista!