LAPSIPERHEEN HYVINVOINTI


Vennerin Keittiössä keskittyy ravitsevan ruuan ympärille – joka on pohjana kaikelle muulle hyvinvoinnille – mutta Vennerin Keittiössä sisältää myös pienen osion muusta hyvinvioinnista: levosta ja rentoutumiseen, luontoyhteyden ja ulkoilun tärkeydestä, yhdessä tekemiseen ja mielen hyvinvoinnista. Jokaisessa osa-alueessa on myös lapsiperheen läsnäoloharjoituksia.


Vennerin Keittiössä on hyvinvointipalvelu kaikille kasvisruuan tekemisestä kiinnostuneille ja tarjoaa samalla uuden auttamisen mallin. Palvelu tarjoaa kokkailuinspiraatiota 9,90 euron kuukausihintaan opastamalla hauskalla ja kekseliäällä tavalla yksinkertaisen, herkullisen ja ravinteikkaan kasvisruuan pariin. Palvelusta saadut tuotot ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden ruokakasseihin.

Vennerin Keittiössä -palvelussa on lukuisia, monipuolisia kasvisruokareseptejä sekä inspiroivia reseptivideoita.

Tule tutustumaan ja voimaan hyvin!

Mindfulness-ohjaaja, certified business coach ja Vennerin toinen perustaja

Emilia Järvinen

Uskomme Vennerillä ravitsevan ruuan voimauttavaan vaikutukseen, ja siihen, että hyvästä ravinnosta saadun energian avulla meidän on mahdollisuus tehdä arjessamme myös muita terveellisiä valintoja: huolehtia nukkumisestamme, yhdessä olostamme sekä mielemme hyvinvoinnista. Ravitsevan ruuan lisäksi Vennerin Keittiössä sisältää myös lapsiperheen hyvinvointia tukevia läsnäoloharjoituksia.

Syö ja tee hyvää!

 

#syöjateehyvää #vennerinkeittiössä #ravitsevaruokakuuluukaikille #venner