Vennerin Keittiön reseptit

Tervetuloa kokkaamaan Vennerin Keittiöön – autat samalla vähävaraisia lapsiperheitä syömään hyvin!

Vennerin Keittiössä on hyvinvointipalvelu kaikille kasvisruuan tekemisestä kiinnostuneille ja tarjoaa samalla uuden auttamisen mallin. Palvelu tarjoaa kokkailuinspiraatiota 9,90 euron kuukausihintaan opastamalla hauskalla ja kekseliäällä tavalla yksinkertaisen, herkullisen ja ravinteikkaan kasvisruuan pariin. Palvelusta saadut tuotot ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden ruokakasseihin.

Vennerin Keittiössä –palvelu sisältää lukuisia, monipuolisia kasvisruokareseptejä sekä inspiroivia reseptivideoita ja hyviä valintoja taustoittavia ruokafaktoja. Lisäksi Vennerin Keittiössä kokkaavat myös vennerit: muun muassa Arman Alizad, Anni Hautala, Teemu Laurell, Jenni Pääskysaari, Tiina Tuomela ja Petteri Lillberg.

Syö ja tee hyvää!

 

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminta tähtää hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen. Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat yrityksen toiminnan perusta. Venner tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille helpon väylän voimaannuttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ravitsevan ruuan avulla. Vain parilla klikkauksella terveellinen ruokakassin resepteineen on matkalla sitä tarvitsevalle. Venner – jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi. www.venner.fi

 

#syöjateehyvää #vennerinkeittiössä #ravitsevaruokakuuluukaikille #venner